Ik ben in 1999 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam; richting klinische psychologie. In 2017 heb ik de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog afgerond. Daarnaast volg ik regelmatig bijscholingen en ben ik lid van verschillende beroepsverenigingen (Vereniging EMDR Nederland en de Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie/NIP). Ik ben tot nu toe werkzaam geweest in de GGz in diverse werkvelden en met uiteenlopende doelgroepen: onder andere bij Jellinek, Novadic-Kentron, Amarant en GGz Breburg (Tilburg).

Ik heb gewerkt met mensen met angstklachten, traumaklachten, stemmingsklachten, verslavingsproblematiek, ontwikkelingsproblematiek (ADHD en autismespectrumstoornissen), LVB, rouw en verlieservaringen, mentale overbelasting en persoonlijkheidsproblematiek.

Ik zie de behandeling als een tijdelijke samenwerking omdat je vastloopt en omdat je er zelf en met je netwerk niet meer uitkomt. Soms kun je klachten begrijpen vanuit een specifieke gebeurtenis en soms is het nodig om samen meer stil te staan bij het verband tussen de klachten, de persoon die jij bent en jouw geschiedenis. Uitgangspunt is mezelf zo snel mogelijk weer overbodig maken zodat je weer zelfstandig verder kunt. 

Kwaliteitsstatuut